Oil on canvas 80 x40cm

I was inspired by the posture of this lady in “Aprés le bain”, a painting by Degas. Beyond the silhouette my interpretation has no ties to the original. It is a continuation of an experiment in landscapes divided by darker lines, a study I started in Angelica in Ibiza.

NL- De houding van de vrouw in het bekende schilderij van Degas “Après le bain” intrigeerde mij. Behalve deze houding heeft mijn interpretatie niets met Degas te maken. Het is een vervolg op het experiment landschappen en lijnen, dat ik voor het eerst gebruikte in Angelica in Ibiza.

2 thoughts on “The Green

 1. Hoi,

  Wat covid allemaal te weeg brengt…dag en nacht schilderen?

  Experimenteer verder….jij hebt er de tijd nog voor.

  Ik ben nu mijn laatste “groot” werk bezig…met héél veel werk en héél veel details.

  Mijn eigen ece homo…een hele dikke naakte madame met een hele dunne dode madame op haan schoot.

  Ben al een week afzichtelijke monumentale borsten aan bestuderen…

  Ga woensdag mijn “spuit” halen…

  Grts.

  Benny

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s