Oil on canvas 120 x 80 cm (april 2020)

I “borrowed” the interior from the internet as I was immediately attracted by the window style. The lady on the floor was added. She is flabbergasted, and unable to digest the metamorphosis that has overcome her once joyful husband. Unable to comprehend the dullness that is life in the era of Covid-19.

NL- Het interieur is gepikt van een internet foto. Het was vooral het halfronde raam en de vensters met zwart metalen frames die me bevielen. Het licht komt van alle kanten. Dat maakte het een beetje lastig om er figuren in te droppen. De dame die ineengezakt op de vloer zit weet het even niet meer, ze begrijpt niet dat haar eens zo vrolijke wederhelft een metamorfose heeft ondergaan, en dat hij de de Covid-19 jaren niet onbeschadigd is doorgekomen.

One thought on “On dry land

 1. Hoi Bob,

  Het werk…Gewoon…GOED!

  Natuurlijk voor mij te brave kleurtinten maar het gegeven ben ik helemaal mee!

  En ik ben jaloers op je meer dan duidelijke webside (is dat de juiste benaming?)…ik heb niks op mijn PC.

  Ben nogal ouderwets op dat gebied.

  Als ik een werk af heb gaat op het FB en via het internet naar de weinige adressen die ik nog heb.

  En dàt werkt voor mij.

  Al mijn laatste werken zijn zo de laatste maanden verkocht.

  Gisteren mijn “QURANTAINE”.

  We boeren goed de laatste tijd.

  Hou je kloek en werk hard!

  Groeten aan je ùadame.

  Grts.

  Benny

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s